Dax Riggs - Say Goodnight to the World (2010)

Label: Possum

1. Say Goodnight to the World (4:19)
  2. I Hear Satan (2:59)
  3. You Were Born to Be My Gallows (2:53)
  4. Gravedirt on My Blue Suede Shoes (2:21)
  5. Like Moonlight (4:09)
  6. No One Will Be a Stranger (2:58)
  7. Heartbreak Hotel (4:17)
  8. Sleeping with the Witch (3:57)
  9. Let Me Be Your Cigarette (2:48)
  10. See You All in Hell Or New Orleans (4:48)
avatar van Fake_world
10 prachtige semi-akoestische nummers van de ex-frontman van Acid Bath.
Het geheel ademt sfeer uit als geen ander en staat hier hoog aangeschreven voor de top 10 van 2010.

avatar van cornucopia
Verder enig idee wat er gebeurd is? Ik was grote Acid Bath fan, maar ik ben 'm momenteel even uit het oog verloren.

cornucopia schreef:

Ondertussen al een paar jaar later dus misschien is deze informatie overbodig. Zelf ook een grote
acid bath fan. Achter Acid bath had hij nog de band agents of oblivion. Zelf ook fan, ze hadden maar 1 cd. Is wel niet zo hard als Acid Bath. Achter de breuk van deze band had hij nog deadboy and elephantmen waarmee hij 2 cd's heeft gemaakt. De 1ste cd ligt nog wat in het verlengde van Agents of oblivion, de 2de cd is meer bluesy rock geworden en dan heb je nog zijn solo platen. Weet wel niet of hij er ondertussen nog heeft gemaakt.