Disappears - Guider (2011)

Label: Kranky

1. Superstition (1:51)
  2. Not Romantic (3:16)
  3. Halo (3:54)
  4. Guider (3:12)
  5. New Fast (2:47)
  6. Revisiting (15:57)
avatar van wexxel99
Prachtige plaat. Deze band heeft Brian Case binnen de gelederen, tevens lid van the ponys en het fantastische 90 day men.
Op deze plaat wordt geflird met surf, garagerock, krautrock(geniale revisiting!) en helaas ook met de shoegaze van my bloody valentine (kost ze een halve ster). Toch is dit niet hinderlijk aanwezig en vormt deze plaat een strak geheel. 4 sterren met kans op 4,5 als ik over de MBV associaties heen kan komen.
nb: Kranky blijft een geweldig label!

MBV hoor ik niet, wel veel Spaceman 3/Spectrum en misschien wat Velvet Underground. Mooi plaatje weer ja.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
ThirdEyedCitizen schreef:

Inderdaad, geweldig vooral Revisiting

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Dit , is toch geweldig lekker en ik draai hem al voor de 15e keer of zoiets, blijft me steeds meer boeien.

avatar van philtuper
wexxel99 Jazeker! 90 Day Men! Gisteren op weg naar het vliegveld in Düsseldorf wel 7 keer achter mekaar 'I've Got Designs On You' gedraaid. Wat. Een. Nummer!