Sabrina - Super Sabrina (1988)

Italiƫ
Label: Carrere

1. Like a Yo Yo (3:28)
  2. All of Me (3:48)
  3. Doctor's Orders (3:20)
  4. Funky Girl (3:49)
  5. Mi Chico (3:40)
  6. Pirate of Love (4:00)
  7. Guys and Dolls (3:50)
  8. Sex (4:10)
  9. All of Me (Boy Oh Boy) [Remix] (6:02)
  10. My Chico [Extended Version] (5:23)
Ik was 8 toen Boys Boys Boys een hit was, volgde muziek en top 40 nog helemaal niet, maar die clip is altijd blijven hangen. Heb hem ooit nog 's gedownload en het ziet er nog steeds interessant uit.

Pas geleden zag ik nog iets van Sabrina op TV en blijkbaar was ze nog erg jong (19 ofzo) toen dit nummer uit kwam. Ze was nu in ieder geval rond de 40 en op een bepaalde manier nog altijd aantrekkelijk...

Ja, de boys van Sabrina: iedereen had het erover

Ik was 17 en volgde het wel en wist wel degelijk dat deze dame scoorde omdat............eh.............ze zo goed kon zingen !!!

avatar van Onderhond
herman schreef:

Heb hem ooit nog 's gedownload en het ziet er nog steeds interessant uit.

Vooral een interessante woordkeuze

avatar van EmDee
Weet nog dat ik t singletje destijds kocht en de platenbaas zei: "Dat is dan twee keer twee gulden".

ElMeroMero
Over "boys" gesproken, wie stelt zich kandidaat om de platen van Samantha Fox toe te voegen ?

herman schreef:

Heb ik ook gezien. Het was dat programma van Arnie over de 80's en ze zag er inderdaad nog erg mooi uit. Ze is overigens van 15 maart '68 en wordt dus binnenkort 37. http://www.sabrinasalerno.com/... En ze ziet er ongeveer zo uit nu.

Mooie foto! Het is inderdaad dat programma.

avatar van Thunderball
ze heeft erg veel.... talent?

avatar van psychonaatje

Sabrina - Boys

avatar van Bighead
1,0
Ze was vooral erg goed in het spectaculair uit water aan de oppervlakte verschijnen... heb de lp destijds ook nog eens gehoord bij een vriend die helemaal lijp was van al die italo-shit en disco deuntjes. 1*

avatar van Dielie
die vrouw had voor die tijd al serieuze borsten maat

ja alooo

avatar van musicfriek
Ik dacht dat Hot Girl ook op deze stond... Blijkbaar niet, ze heeft toch niet nog meer albums uitgebracht he?

Sabrina Salerno is nu 38 jaar en heeft meer dan 20 miljoen albums verkocht in haar carrière. Ze zingt nog altijd maar ze acteert en presenteert ook.
Hot girl, I'm satisfaction baby, I'm dynamite zong ze!! Jaja en dat klopt nog steeds!

avatar van judgepaddy
herman schreef:

Tsja, daar moesten we het vroeger mee doen. Sabrina met een te kleine bikini in het zwembad, of Michael Zager Band - Let's ... op Toppop.
En dat in de huiskamer van mijn ouders, die toen nog praktiserend katholiek waren.
Wat wel grappig is, is dat zulke clips vandaag de dag niet meer door de beugel van de MTV keuring zullen komen, denk ik.

avatar van T.O.
Grappig die link...de tijd van ondeugende grenzen verleggen

avatar van rolandobabel
Dit is echt een van de betere 80s albums!