Moondog Jr. - Jintro & the Great Luna (1995)

Belgiƫ
Label: Island

1. Jintro & the Great Luna [Band Version] (2:46)
  2. Bombo (5:18)
  3. Moondance (Disney) (4:45)
  4. Habibi Ouldi (3:34)
avatar van muziekobsessie
deze heb ik ook in digipack, en de uptempo bandversie van jintro is weergaloos, heel vaak gedraaid met dj-en
in Rotown

De uptempo versie was live altijd een waar genot. De versie op Band in a Box vind ik nog sterker dan deze.
Voor Moondog Jr./Zita Swoon zal ik altijd een enorm zwak houden: mijn favoriete liveband en tevens de groep die ik het meest live heb gezien.
Overigens is de saxofoon teruggekeerd in de band......

avatar van muziekobsessie
Heb je ze toen ook in rotown gezien aero? echt geweldig optreden was dat. Ben ook fan vanaf t eerste uur. heb ze destijds door t hele land gevolgd en inderdaad met die sax erbij toch wel beste bezetting. jammer dat tom pintens eruit is.

Yep. Ik kon zelfs nog mee backstage met iemand die contact met de band had (stonden nog op de guestlist). Ik heb dat alleen niet gedaan: vond dat een beetje stom eigenlijk. Ben ze daarna ook blijven volgen: live altijd vele malen sterker dan op cd.