Magda - From the Fallen Page (2010)

Polen
Dance
Label: M_nus

1. Get Down Goblin (6:40)
  2. Your Love Attack (5:53)
  3. Breakout (5:35)
  4. Entertainment (7:41)
  5. Lost in Time (7:35)
  6. Little Bad Habits (4:18)
  7. Doom Disco (4:34)
  8. Music Box (5:16)
  9. Distance to Nowhere (5:07)
  10. Japan (8:07)
avatar van perrospicados
Zo, de eerste die wat post.
Gisteren de nieuwe Magda van mijn vriendin voor de kerst gekregen. Geimporteerd via de Minus site en weet niet wat ze er voor betaald heeft maar tis toch leuker van de fabriek zelf zullen we maar zeggen.
Ik moet zeggen deze nieuwe Magda bevalt me wel. Het afgelopen jaar heb ik 'r en paar keer aan het werk gezien en die sets vielen niet altijd op door consistentie of zelfs technisch vernuft. Af en toe ging het gewoon mis. Maar als ze deze weg ook live goed weet op te pakken ben ik weer terug

avatar van perrospicados
Gisteravond in de HMH in het kader van ADE. Voorprogramma van Richie en ik moet zeggen: de dame draaide heerlijk. Een aantal nummers van deze CD hoorde ik voorbij komen. Magda heeft echt een eigen stijl binnen Minus die ze behoorlijk aan het doorontwikkelen is.