Karunesh - Call of the Mystic (2004)

Duitsland
Pop / Electronic
Label: Oreade

1. For the Joy of It All (6:29)
  2. Hearing You Now (6:51)
  3. Monsoon's Dance (6:57)
  4. Mount Kailash (5:58)
  5. Sunrise at the Ganges (5:58)
  6. Zensual (7:24)
  7. And the Grass Grows by Itself (5:43)
  8. Ancient Voices (5:22)
yorgos.dalman
In potentie wel aardig maar de gemakkelijke 'rhythms' maken het ook wel tamelijk commercieel in het gehoor (bij gebrek aan een beter woord.).

Zoals Midnight syndicate 'Gothic voor beginners' is, is deze van Karunesh 'New age voor beginners'.

Voor wat het u waard is.

yorgos.dalman
Nu ik ook ander werk van Karunesh heb ontdekt, kijk ik hier toch wel anders tegenaan. Het is misschien gewoon een kwestie van wennen aan de stijl van deze Duitser. Het ligt allemaal goed in het gehoor maar dat hoeft dus niet meteen een negatieve connotatie te hebben.
Nog maar eens voorzichtig op de draaitafel leggen en er eens goed voor gaan zitten....