Eefje de Visser - Hartslag E.P. (2010)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Hartslag (2:55)
  2. Herinneringendingen (4:22)
  3. Trein (3:48)
  4. Afdwaalt (Akoestisch) * (3:20)
Ik ben verliefd.

Schattig is het wel, geweldig niet bepaald maar ach toch blijft het een leuk eptje

avatar van Slowgaze
Joost, je typet net als Yoda praat. Overigens had je Eefje live moeten zien, "Hartslag" bleef akoestisch fier overeind en ook de andere nummers klonken erg goed zo. Ik ben benieuwd naar haar album dat in januari uitkomt. Joni Mitchell-achtige liedjes in het Nederlands met sterke teksten en (soms Waitsiaanse) aankleding met electronica, daar heb ik twee woorden voor: Anticipatie anticipatie!

avatar van Steve555
De vrouwelijke Spinvis met de enigzins hese stem van Frank Boeien. Misschien dat ik met die vergelijking hiermee een van de drie tekort doe. Het is wat kort door de bocht maar zo klonk het voor mij.
Het nummer "Trein" is erg mooi en zou in het Engels of Duits best kans hebben in het Buitenland.

avatar van Ducoz
Net beluisterd, klinkt zowaar beter dan het album"De Koek" het artwork van beide platen trekt mij toch over de streep om te luisteren.

avatar van Slowgaze
Wat is er toch met het gemiddelde gebeurd? Dit riekt naar proteststemmen.

Flauw, heel flauw. Want ook het album krijgt dezelfde stem. Wie zoekt deze EP dan nog op als je het album al niks vindt????

Ik snap de opmerrking van Ducoz sowieso niet: 2 nummers staan gewoon op de cd hoezo klinkt het dan beter?

Maar goed, iedereen doet maar. Voor mij nog steeds 1 van de leukere cd's van dit jaar en live ongelooflijk goed

avatar van Ducoz
Ik verwijder mijn stem wel, staat inderdaad niet zo sierlijk.
Dan maar niet stemmen!

avatar van Slowgaze
Goed zo, dat is netjes van je, Duco. Hoop'lijk volgt de van de 0,5-stemmers (die ook allen De Koek die score meegaven) je voorbeeld.

avatar van Sunderland
Je offensief helpt. Nummer 2 heeft zijn stem ook ingetrokken

Ook bij De Koek overigens!

Nieuwstad
Welke versie van Hartslag en Trein vinden jullie beter? Ik misschien de ep versies wel, ze klinken wat rauwer heb ik het idee.

avatar van ArnoldusK
Wat een vrouw