Sleeping at Last - Yearbook - January (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

1. January White (4:06)
  2. The Ash Is in Our Clothes (3:22)
  3. Wires (3:29)
avatar van bonothecat
Gisteren deze prachtige serie ep's ontdekt. Sleeping at Last heeft het plan opgevat om iedere maand, gedurende 1 jaar, een EP uit te brengen. Dit is de vierde in de serie. En ik kan maar 1 ding zeggen, hij is prachtig. Ik kijk nu al uit naar de volgende releases.

avatar van clayhill
Dan heb je nog heel wat in te halen. Twee volledige cd´s en dan nu die fantastische ep´s (okt, nov,dec, jan) met wonderschoon artwork, Wat een talent !

haveman
Alleen voor het artwork zou je al die EPs al aanschaffen. Ik wilde op hun site kijken wat ze kosten, maar kom er niet op. Iemand? De zang doet me trouwens denken aan Arcade Fire.

haveman
indie-nerd schreef:
3dollar per stuk haveman

.............................................

avatar van clayhill
Nog meer "Sleeping at Last"

Christmas Collection 2009
Storyboard uit 2009 cd
Keep no Score 2006 cd
Ghosts of Christmas Past 2005 ep
Ghost 2003 cd
Capture uit 2000 cd
There's a Quiet Understanding 1999 ep

avatar van The Eraser
wat een mooi ep'tje! Heerlijk dromerig

avatar van Masimo
Helemaal verslaafd aan January White!

Tot nu toe voor mij de beste van de hele EP-reeks. Drie topliedjes!

avatar van chevy93
Inderdaad één van de beste uit de serie. Ik begin voorzichtig aan een 4,0*, maar wie weet.

Dikkop
Is elke EP uit de serie zo sterk?

avatar van bonothecat
Ze zijn allemaal behoorlijk goed. January was wel erg goed!