Sic Alps - Napa Asylum (2011)

Avant-Garde / Rock
Label: Drag City

1. Jolly (2:05)
  2. Eat Happy (2:19)
  3. Cement Surfboard (2:53)
  4. Country Medicine (3:23)
  5. Do You Want to Give $$? (2:44)
  6. Saint Peter Writes His Book (1:18)
  7. Zeppo Epp (2:12)
  8. Trip Train (3:40)
  9. Ball of Fame (1:07)
  10. Ranger (3:23)
  11. My My Lai (1:30)
  12. Wake Up, It's Over (1:35)
  13. Meter Man (2:23)
  14. Occult Display (1:56)
  15. Wasted at Church (0:34)
  16. Turtle Soup (1:50)
  17. The First White Man to Touch California Soil (2:38)
  18. Super Max Lament on the Way (2:38)
  19. May Ltd (2:52)
  20. Low Kid (1:31)
  21. March of the Skies (0:42)
  22. Nathan Livingston Maddox (3:40)
avatar van sydbarrett
Jah, "popnummers" verpakt in Lo-Fi gruis kwaliteit. Heeft natuurlijk wat weg van Guided By Voices. Alleen helaas klinken de nummers die onder het gepiep en gekraak zitten een stuk minder. Naar mijn idee klinkt de band zelf ook wat minder dan tijdens hun eerdere albums. Het is soms wel aardig, maar toch net wat te vlak en inspiratieloos (jah met 22 nummers).

2,5 *

Veel meer sixties, komt zeker omdat Noel Von Harmonson van Coments On Fire meespeelt. Heerlijk relaxte Alps album die wat anders dan de rest van hun werk klinkt maar ik heb er ieder geval compleet geen problemen mee.

avatar van Gizzmann
Compleet maf gemiddelde..