Yellowcard - When You're Through Thinking, Say Yes (2011)

Label: Hopeless

1. The Sound of You and Me (3:56)
  2. For You, and Your Denial (3:33)
  3. With You Around (4:41)
  4. Hang You Up (4:01)
  5. Life of Leaving Home (3:02)
  6. Hide (4:54)
  7. Soundtrack (3:25)
  8. Sing for Me (3:16)
  9. See Me Smiling (4:09)
  10. Be the Young (8:37)
  11. Sing for Me [Acoustic] *
  12. Promises *
Ben blij dat ze nieuwe cd uitgebracht hebben en ik moet eerlijk toegeven ik vind dit toch wel een goeie cd. Het heeft wat geduurd maar het resultaat mag er zijn. 4*

avatar van Shelter
Ik heb deze in akoestieke versie, leuk cd-tje...ik ken Yellowcard helemaal niet (behalve Hang You Up)dus leuke kennis making. 3,5*

avatar van jorro
Alternative Rock met een ziel. Het is gewoon recht voor zijn raap rock met een geweldige dosis energie. Niet om dagelijks te draaien, maar in de auto gedijt het uitstekend. Stond al jaren op mijn to do list die ik aan het wegwerken ben.