AWOL One & Factor - The Landmark (2011)

Verenigde Staten / Canada

met Abstract Rude en Ahmad

11. Real Late
  12. Alive
Rene1979
Toch wel lichtelijk benieuwd naar al heb ik geen vertrouwen meer in Factor. Had hem liever weer iets zien maken met Ecid.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ga het zo maar eens beluisteren, ik vind dit wel een tof duo. Bovendien spreken de gastartiesten (zeker Buck 65 en Abstract Rude) mij wel aan.

avatar van Rhythm & Poetry
Awol One beperkt zich enorm door voornamelijk te zingen op The Landmarks. Erg jammer, want een goede zanger is hij niet en een vermakelijk rapper des te meer. Bovendien zijn de producties van Factor van een goed niveau, waardoor dit eigenlijk een sterk Awol One album had moeten worden. Dat is het nu niet echt, hoewel ik er nog altijd prima naar kan luisteren. Melig is de zang zeker wel, maar heel soms heeft het wel wat. Enkele raps op The Landmarks zorgen dat het niveau wat omhoog gaat, de bijdrage van Buck 65 is erg gaaf.

avatar van Rhythm & Poetry
Nog een nachtje over geslapen en deze plaat krijgt toch een voldoende van mij. Voor de users die het voorgaande album van Awol One en Factor maar niks vonden: begin hier maar niet aan. Verwacht eigenlijk dat jullie dit (zo mogelijk) nog slechter vinden.

Recognize Your Frenemies

Rene1979
Nee dit spreekt mij niet meer aan.. Vindt het zelfs een ietwat vervelende plaat.