Wicca - Bloodrush (2010)

Duitsland
Label: Twilight Zone

1. Hellcome (1:11)
  2. Sadsong (3:52)
  3. Tongue of Confusion (4:22)
  4. Oppression (1:37)
  5. Mega City (4:31)
  6. Disneyland (5:22)
  7. Bloodrush (3:50)
  8. Generations Talk (6:28)
  9. Psychic Warfare (4:04)
  10. Pull Down the Wall (5:00)
avatar van Von Helsing
Wicca leverde hun debuut album af in 1988 en zocht aansluiting bij de andere Thrash bands uit Duitsland. Met een deal op zak van een grote platenmaatschappij waren ze 1989 klaar om een tweede album af te leveren. Helaas door ruzie en wat al niet meer viel de band plotseling uit elkaar. Het tweede album is er nooit gekomen, tot nu. Wicca is natuurlijk te laat om nog potten te kunnen breken maar dit album laat wel onvervalste Thrash horen die zeker gehoord dient te worden. Fans van old-school Thrash hebben er een prima album bij.

avatar van Von Helsing
Mensen die Hell goed vinden en snakken naar old-school, zouden dit Thrash album moeten checken. Samen met de nieuwe Artillery de betere Thrash cd's van de laatste jaren.