FaltyDL - You Stand Uncertain (2011)

Electronic

11. Play with My Heart
  12. Waited Patiently

met Lily Mckenzie

avatar van Yamato
Ik heb zo het gevoel dat dit album een hoop opschudding gaat veroorzaken in Dubstep-land.

avatar van KampF
Waarom dan? Vorige plaat was wel lekker, maar ik verwacht niet iets totaal vernieuwend, wel iets goeds

Poa
Ik ben ook wel benieuwd waarom. De samples klonken best leuk, maar niet echt bijzonder of iets dergelijks.

avatar van Yamato
Ik roep eigenlijk maar wat, het is zoals ik al zei een gevoel. Nergens op gebaseerd, ik probeer 'in touch' te blijven met mijn zweverige kant. Maar als ik gelijk blijk te krijgen verwacht ik wel dat ik voortaan als de officiële MuMe-waarzegger word beschouwt. Zo niet, dan mogen jullie me massaal belachelijk maken.

Op het moment dat zo'n plaat van Blake voor veel opschudding doet zorgen, omdat t zo anders is, zie ik niet in waarom deze niet. Neem alleen de openingstrack al, met prachtige vocals. Album straalt 90's uit, met een hedendaagse (dub) sausje erover. Had zo in het Night Slugs label gepast dit album (check die 2010 verzamelaar van hun). Een label dat op eenzelfde manier bezig is 90's invloeden te gebruiken voor nieuwe muziek.

tuktak
wel gave plaat geworden dit, maar de opschudding in dubstepland zal wel een beetje meevallen. deze plaat is vooral gericht op de uk garage scene van de jaren 90, in combi met nog oudere uk elementen uit de jungle en rave. dit gecombineerd met soulvolle ouwe detroithouse invloeden maakt dit album tot een ode aan de klassieke dance scene van weleer.

FightForMore
Dit is zeker een vermakelijke dubstep plaat.

avatar van FlyLo
Brazil
Verder gewoon een degelijk album. Tracks met vocals steken er bovenuit.

avatar van frans swa
mooie hoes in ieder geval

avatar van Dorstlesser
Staan heel erg lekkere swingers op, en traag maar gestaag ontwikkelt Falty DL zich, maar ik vind het toch vaak een beetje simpel, weinig opzienbarend.

avatar van trebremmit
Vind hem nog beter dan zijn voorganger, erg lekker album met veel variatie in ritme en tempo.
Dit is een ode aan uk garage maar dan modern en vooruitstrevend met een heerlijk wazige productie.

avatar van dnls
Ben de laatste tijd veel bezig met dit genre en electronic enzo maar, FalryDL... ik vind er niks aan eigelijk.