(hed) pe - (hed) pe (1997)

Metal / Hip-Hop

11. Hill (4:15)
  12. Ifo (4:49)
  13. Bitches (11:57)
avatar van Sammy
Rauwe crossoverplaat met allerlei invloeden: van hiphop tot Raggae. Luisterterg goed weg. 4*

staan echt lekkere nummers op deze cd! ik ook 4*

avatar van HammerHead
Ik ook, ik ook: vooral hoe die gitaren er zo lekker hard invliegen bij het eerste nummer.

avatar van Sammy
He, just one question: we're both of us in the backseat...who the fuck is driving?

Poppekontje
Staan zeker lekkere nummers op deze plaat. Fijn om naar te lusiteren. 3,5*

Lekkere harde beukplaat....
De ingredienten van Limp Bizkit maar dan rauw, grof, origineler en meer kwaliteit kwa crossover.

avatar van knoltor
Wow, nostalgie... De hoogtijdagen van wat toen nog net geen nu-metal heette. We mochten dit toen spookycore, crossover, weetikveel-core noemen, maar Nu-metal bestond nog niet. Geweldig.
Ik herinner me ook een optreden op de vroege ochtend op Dynamo '98, met een zanger die dankbaar gebruik had gemaakt van het Nederlandse softdrugsbeleid. Daarna (of daarvoor, dat weet ik echt niet meer) kwam overigens Incubus, wat toen nog in de zelfde stal werd geschaard. Good times.
Goeie herinneringen aan deze plaat.

avatar van parkerakaspin
Waarom heeft deze zo'n slechte beoordeling?
Voor deze tijd was dit toch wel baanbrekend
en hij blijft origineel en kwalitatief naar mijn mening.
Classic crossover.

parkerakaspin schreef:
Waarom heeft deze zo'n slechte beoordeling?
Voor deze tijd was dit toch wel baanbrekend
en hij blijft origineel en kwalitatief naar mijn mening.
Classic crossover.

Mee eens en het is veel beter uitgevoerd dan Limp Bizkit...in die tijd ook opkomend.

avatar van Shelter
ik verhoog naar 4.5, wat een heerlijk album is dit nog steeds, alleen de laatste track is mwaaah.