Arbouretum - The Gathering (2011)

Label: Thrill Jockey

1. The White Bird (7:09)
  2. When Delivery Comes (4:22)
  3. Destroying to Save (5:07)
  4. The Highwayman (4:13)
  5. Waxing Crescents (7:48)
  6. The Empty Shell (4:33)
  7. Song of the Nile (10:37)
  8. Poseidia (5:17)
avatar van snarf349
Ze doen het weer: deze gasten hebben de gave om lekkere, zuigende, meeslepende, psychedelische, space/ stonerrock op de plaat te zetten.
Goeie!

avatar van snarf349
En weer een stuk beter dan hun vorig album.

Klinkt echt lekker dit. Beetje stoner, beetje doom, beetje folk en roeren. Lekker zwaar, maar psychedelisch geluid ook!

avatar van The Scientist
Fijn ja, volgende week vrijdag live te bewonderen in Zwolle, denk dat ik daar maar eens een kijkje ga nemen

avatar van philtuper
Doet het weer lekker hoor deze. Van hetzelfde niveau als Rites of Uncovering. Wel gruiziger en nog een beetje ruiger.

avatar van Supersid
Zwaar onderschatte band op de stemmen afgaande. Deze is heel knap, maar er zijn er nóg betere!