Al een half jaar eerder aangekondigd en nu eindelijk uit. Het nieuwe beleid van Traxtorm bevalt me niet en de meerderheid is het met me eens. Ze kondigen hun releases ongeveer een half jaar van tevoren aan en tot die tijd moet je het doen met previews, Ik heb liever dat ze dan niets zeggen en een maandje van tevoren de previews later horen. Helaas is Traxtorm nog niet van plan om dit beleid te wijzigen.
De hoofdtrack, God's Fury is een goede mainstreamplaat. Prima kicks maar ook niet echt bijzonder. De melodie is ook goed aan te horen en de track zit ook goed in elkaar.
Oh My Sun is begonnen als een grap maar later uitgegroeid tot een ware track, maar je kunt duidelijk horen dat het niet echt serieus is bedoeld. Wel is het hard (vanuit het mainstream kader gezien). Het nummer begint met een stuk van Pavarotti en bouwt daarna op naar een keihard stukje muziek. Het nummer heeft wel potent moet ik zeggen, de Pavarotti vocals zijn goed bewerkt en de track heeft ook veel energie. Echt een track die het goed doet als afsluiter op feesten.
De afsluiter, Dead End Street is wat minder hard en niet zo standaard als God's Fury. De track gaat ietsjes de donkere kant op, geen vrolijke melodielijn maar vooralsnog wel echt mainstream. De melodie en de kicks klinken wel goed, maar zijn niets bijzonders verder.
Een dikke 3 sterren.