Puta Madre Brothers - Queso Y Cojones (2011)

Australiƫ
Label: Rookie

1. Putananny Twist (2:55)
  2. The One Legged Horse (Race) (2:18)
  3. Grandes Pelotas del Fuego (2:09)
  4. El Toro Bravo (2:05)
  5. Nintendo Con Queso (1:10)
  6. Toes of a Dead Man Or a Hooker on the Highway (3:29)
  7. Never a Lady Named Louigi (1:03)
  8. Soy Una Fruta (2:09)
  9. Grandes Pantelones (2:08)
  10. Malaguena (1:43)
  11. Long Way Down to Meximotown (1:19)
  12. Dance! Dance! Dance! (2:32)
  13. Queso Y Cojones (3:22)
  14. I Miss My Mama's Cooking (3:16)
avatar van Doc
Doc
Stop een mix van Morricone, Dick Dale, en een vleugje Tarantino tussen een met kaas bestrooide burrito, en je krijgt De Puta Madre Brothers:
Een rammelend garagerock / surf trio met 2 gitaristen, een bassist en 3 drumstellen.
Op "Queso Y Cojones" (kaas met ballen) staan voornamelijk instrumentale nummers, al wordt er heel af en toe ook wat Spaans gezongen. Dat doen ze overigens niet onverdienstelijk, aangezien ik niet direct in de gaten had dat de brothers uit Australie kwamen.
Maar ze hebben een fan erbij in ieder geval, want deze band is "right up my alley".
Voor de liefhebber: YouTube - Puta Madre Brothers GRANDES PELOTAS DEL FUEGO

In maart komen ze naar Nederland voor een aantal optredens. (Delft, Haarlem, Middelburg)
Ik ga dan zeker een keer kijken, want het lijkt me live ook erg leuk.

avatar van John Doe
grappige groep