Koos Alberts - Zingt Hollandse Hits (1998)

Label: CNR

1. Schep Vreugde in het Leven (2:52)
  2. Marina (3:12)
  3. Huilen Is voor Jou Te Laat (3:03)
  4. Ik Zing Dit Lied voor Jou Alleen (3:59)
  5. Over 25 Jaar (3:08)
  6. Als Sterren aan de Hemel Staan (4:54)
  7. Poen, Poen, Poen (3:05)
  8. Maak van Je Hart Geen Moordkuil (3:28)
  9. De Glimlach van een Kind (3:41)
  10. Daar bij die Molen (3:08)
  11. Bonna Notte (2:48)
  12. Op een Mooie Pinksterdag (3:47)
  13. Moeder Jouw Stem (4:24)
  14. Oh Wat Ben Je Mooi (3:52)
  15. Voetbal Medley (3:24)
avatar van B.Robertson
Het laatste album van Alberts voor CNR bestaat uit medleys. Een plaat met feestnummers had het publiek nog niet gehad van Alberts. De verkoopcijfers van zijn albums zakten in dus werd er maar voor deze koers gekozen. Het zal nooit veel verkocht hebben dan had het wel op zijn website gestaan.
Er zijn wel meer Hollandse artiesten met van die medley-CD's; doe mij dan toch maar heer Alberts. Schep Vreugde in het Leven vind ik een geweldig nummer, de rest valt te verdragen. De nummers zijn er niet altijd naar, maar het is wel gezellig als hij het zingt.
Hierna vertrok de zanger naar Sony en nam nog twee vervolgdelen op.

avatar van Boermetkiespijn
Koos is een cultheld. Dat betekent niet dat dit album automatisch een voldoende hoort te krijgen, maar ik ga wel hoog stemmen in verband met de kinderachtige 0,5 haatstem.

Boermetkiespijn schreef:
...maar ik ga wel hoog stemmen in verband met de kinderachtige 0,5 haatstem.
Tja, dat is toch niet de bedoeling... zowel haatstemmen (maar hoe ga je dat na?) als expres hoog stemmen.

ZAP! schreef:
(maar hoe ga je dat na?)

Omdat de betreffende user nog 9 andere albums van Koos Alberts van een 0,5 stem heeft voorzien. Stel dat je een album van Koos Alberts luistert, en dat zó slecht vindt dat je een 0,5 stemt. Kan gebeuren, daar zal je mij niet over horen klagen. Maar hoe kom je er dan bij om er nóg 9 te luisteren? Dan ga je mij niet wijsmaken dat je ze alle tien objectief hebt beluisterd. Maar misschien zie ik spoken.

avatar van ZAP!
Boermetkiespijn - als ik rechter in deze was, zou ik de zaak zeker voor laten komen, prima betoog!
Maar dan nog zou de crew daar moeten ingrijpen, zodat jij een fair cijfer kan geven.

avatar van Boermetkiespijn
Je hebt gelijk ZAP!, maar ik vind het gemakkelijker om zelf een half puntje meer te geven dan dat ik de crew erbij ga betrekken. Weet niet of er überhaupt wordt opgetreden tegen haatstemmen.

avatar van ZAP!
Boermetkiespijn - jouw verhaal houdt steek, maar er is idd misschien niet veel aan te doen aan zulke stemmen.
Maar je hebt van je hart in elk geval geen moordkuil gemaakt, kudos.