Wire - The Scottish Play: 2004 (2005)

Label: Pink Flag

1. 99.9 (7:44)
  2. Germ Ship (1:39)
  3. Mr. Marx's Table (4:29)
  4. 1st Fast (1:33)
  5. Read & Burn (2:50)
  6. The Agfers of Kodack (4:04)
  7. Comet (2:43)
  8. In the Art of Stopping (3:44)
  9. Spent (4:20)
  10. I Don't Understand (4:23)
  11. Strange (3:09)
  12. 106 Beats That (1:27)
  13. Surgeon's Girl (1:20)
  14. Pink Flag (9:42)
avatar van blabla
Meer info: hier.

avatar van c-moon
Kijk. Dit is nu het soort live-releases waar ik van hou: in your face en alsof je er zelf bij staat

Een klein uurtje premiere league ArtPunk/avant-garde van het immer eigenzinnige en tegenDRAADse WIRE.....

Prachtige uitgave met het concert dat Wire speelde op het schotse Triptych Festival in Glasgow. En ook met een tweede schijfje, zijn een DVD met hetzelfde concert maar maar dan sound & vision
Met als bonus een performance in The Barbican Main Hall in London...

Jongens, toch wat een live-album.. zo goed... als ik er naar luister voel ik weer terug de extase van enkele weken terug toen ik Wire in Leuven zag.... toen was het ook erg intens enorm "in your face" en dus enorm krachtig en goed !
De setlist was niet helemaal dezelfde, maar veel van wat op dit concert in Glasgow gespeeld werd, kregen wij dus ook voorgeschoteld

Jammer wel dat op de Cd geen "The 15th staat", maar wel een geweldige sublieme potige versie van "Strange" !!!

Een lekkere live-plaat is dit zeg !!!!
Wire is meer dan ooit terug, en hoé !!!

avatar van Coen
c-moon schreef:

Met als bonus een performance in The Barbican Main Hall in London...

Een lekkere live-plaat is dit zeg !!!!
Wire is meer dan ooit terug, en hoé !!!

Mooi omschreven, c-moon !
Ja, heel bijzonder. Was verrast door de power hier. Onderkoelde energie, heet op de schijf.