Malcolm and Martin - Life Doesn't Frighten Me (2011)

Alternatieve titel: DJ Revolution Presents

1 stem

Label: Soulspazm

1. Welcome to the Movement
  2. Bamboozled
  3. Ain’t Seen Nothing Yet
  4. School of Hard Knox (Interlude)
  5. Lunchtyme Ciphers

met Versatile

6. Movement Music
  7. Sista Big Butt

met Mike Anthony

8. One Man Band (Interlude)
  9. Do It Again (Rev’s Groove)
  10. Win Or Lose
  11. Sell Like an Ace (Interlude)
  12. Hustle

met Torae

16. Against the Wall
  17. Thank God
Rene1979
Dit klinkt wel veelbelovend. Ga het een goed to mij nemen.

Edit:

Tot nu toe klinkt de cd ook lekker. Sommige nummers wat beter dan de andere. Moet er nog even een goede luisterbeurt aan wagen voor ik stem Maar een voldoende zit er dik in,.

avatar van Rhythm & Poetry
Met momenten erg dope hiphop, waar ik moeilijk stil op kan zitten. Met momenten hiphop dat volledig langs me heengaat. Als album vind ik dit niet zo goed, te wisselvallig. Maar staan wat tracks tussen die ik met veel plezier beluister. Potentie heeft dit duo zeker, ik denk dat ze alleen wat moeten groeien en iets kritischer hun nummers moeten selecteren. Staan nu toch wat te veel fillers op de plaat. Het zullen echter nooit de beste rappers worden, maar qua inzet en passie zit het volgens mij wel goed.