Moon Duo - Mazes (2011)

6. Run Around (4:43)
  7. In the Sun (5:11)
  8. Goners (7:40)
avatar van trebremmit
Ik vind de ep's een stuk beter, dit is iets te flauw wat mij betreft. Alleen Seer en Fallout springen eruit. Hun andere band Wooden Shjips klinkt trouwens bijna hetzelfde, bij mij overheerst dan ook het gevoel dat ik dit allemaal al eens eerder en beter heb gehoord.

Voor mij was het optreden op Primavera de kennismaking met Moon Duo (en van Wooden Shjips, waar dit blijkbaar veel van weg heeft), dus ik kan dit wel waarderen. Dat concert was bijzonder fijn, een beetje als dit album (maar dan aan de Spaanse kust bij een graad of 25 en niet in een huiskamer waar de regen tegen de ruiten slaat).

Erg lekkere aangename spacerock met vleugjes Suicide.

avatar van noruas
mijn eerste kennismaking begint hier best oké dit, beetje spacemen 3 vibe.