Godfathers - Birth, School, Work, Death (1996)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Epic

1. Birth, School, Work, Death (4:08)
  2. She Gives Me Love (3:52)
  3. Unreal World (4:07)
  4. Just Because You're Not Paranoid Doesn't Mean to Say They're Not Going to Get You! (2:23)
  5. Cause I Said So (2:47)
  6. Angela (3:03)
  7. Walking Talking Johnny Cash Blues (3:05)
  8. Miss That Girl (2:48)
  9. This Is War (4:38)
  10. If I Only Had Time (2:31)
  11. Love Is Dead (2:41)
  12. Another You (3:23)
  13. Gone to Texas (3:48)
  14. Don't Let Me Down (3:24)
  15. Lonely Man (4:06)
  16. When I'm Coming Down (4:55)
  17. Cold Turkey (4:43)
  18. Birth, School, Work, Death [Extended Remix] (4:39)
avatar van c-moon
Zeer mooi overzichtje van de wapenfeiten van The Godfathers, toch een zwaar onderschatte band. Getuige ook het feit dat hier blijbaar nog niet gestemd werd voor hen! (mijn stem is dus de eerste: iemand moet het doen LOL)

Prima muziek, stevige maar melodieuze rock 'n Roll. En live niet te missen!!!

Samen met The Stranglers (zowel in bezetting met H. Cornwell als met P. Roberts) een van de betere Britse Newwave/punkpop/rock bands, die vooral live een ware sensatie zijn...

avatar van bastens
Op dit moment touren ze doorheen de UK als voorprogramma van The Stranglers. Ben benieuwd, had ze al gezien in 2000 op schwung en dit is de enige plaat die ik ervan bezit.

avatar van frolunda
Prima verzamelaar van deze uitstekende maar toch wat miskende band.Nummers als Birth,school,work,death en Cause i said so behoren tot het beste wat de Britse gitaarrock in het begin van de jaren negentig te bieden had.