Do - Do (2004)

Label: BMG

1. I Don't Want to Be Your Friend (3:41)
  2. Angel of Mine (3:26)
  3. Love Is Killing Me (3:11)
  4. Heaven [Piano Mix] (4:05)
  5. Close to You (4:20)
  6. Angel by My Side (3:26)
  7. Should I (4:47)
  8. So Near, So Far (3:32)
  9. Selfish (3:28)
  10. I Believe in Love (3:55)
  11. On and On [Piano Mix] (3:57)
  12. The Day You Went Away (4:06)
  13. Voorbij * (4:08)

met Marco Borsato

Sterk debuut-album van onze Nederlandse trots Dominique van Hulst . Er staan een paar prachtige ballads op, maar ook wat snellere nummers. Do heeft een fantastisch mooie stem!

3.5 ster.

Toch maar verlaagd naar 3 sterren.

Mooie cd voor als je gewoon even alles om je heen wilt vergeten.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Ik ken het hele album niet, dus stem ik niet... maar alleen al voor haar versie van Heaven zou ik 0,5 willen geven...

Onbegrijpelijk, hoezo dan?

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Benninf schreef:
Onbegrijpelijk, hoezo dan?

Omdat ik sowieso al een hekel aan covers heb? Omdat van haar stem op dit nummer mijn haren altijd zo recht overeind gingen staan?

Nuja laat ook maar verder . Ik onthoud me van stemming, zoals dat hoort. Normaliter onthoud ik me ook van dit soort berichten, dat dat nu niet lukte, geeft wel aan hoe diep het zit. Brrr...

Schitterende CD....echt, wat heeft Do een machtig mooie stem, en dat telt bij mij ook zwara mee in de sterren, bevalt me de stem van de zanger/zangeres, ja dna nee..
Maar ik vindt dit album helemala het einde: 5*

een mooie cd ben benieuwd naar haar nieuwe plaat die 23 maart uitkomt!

teutoon
Do heeft een schitterende stem, maar de muziek is natuurlijk mierzoet.

Wat ik mij altijd afvraag is of Do ook in staat is up-tempo nummers te zingen, of muziek die niet zo gepolijst is. Kijk een tweede Anouk hoeft het natuurlijk niet te worden, maar wellicht zit er meer in.

Mooi album... hoewel het nieuwe album nu al veel beter klinkt!

Een duet met Homer Simpson zou wel op z'n plaats zijn.

avatar van Justinx
Timesplitter schreef:
Een duet met Homer Simpson zou wel op z'n plaats zijn.

avatar van Ericos
Heerlijk album!
Veel beter dan haar 2e album.

avatar van NewYorkCityLight
Mm, Ik heb deze cd niet. Maar had hem zeker gekocht als het snellere versies van On And On en Heaven waren. De ballad versies vind ik echt helemaal niks. De andere nummers zijn ook redelijk tot goed

avatar van RogerV
0,5
Vreselijk was dit. Ontzettend oppervlakkige ballads van een zeer hoog Sky Radio gehalte. Slaapverwekkend, glad en vervelend.

Jammer dat mn toenmalige vriendin dit wel kon pruimen.

avatar van MIAB
Do is een prachtige zangeres met dito stem. Ik vind haar in het Nederlands het fijnste klinken. Vooral als ze wat kleiner zingt. Haar debuutalbum heeft een paar echte uitblinkers: Voorbij, Heaven, Angel by My Side en On and On. 3,5*

1. I Don't Want to Be Your Friend (3:41) --- 3,5
11. On and On [Piano Mix] (3:57) --- 4,0
12. The Day You Went Away (4:06) --- 3,5
13. Voorbij * (4:08) --- 4,5

avatar van Dibbel
Do was een tijdje best populair in Nederland rond die tijd, maar ondanks toch ook nog recentere CD's hoor je nog maar weinig van haar heb ik het idee.
Dit is ook zo'n CD die via de kringloopwinkel tot mij is gekomen.
Ik lees hier ergens over Sky-radio gehalte en dat klopt ook wel.
Goede zangeres, maar het is mij op weer eens een hernieuwd eerste gehoor ook wat te zoet en beschaafd en weinig uitdagend, maar goed te doen met thuiswerken.
De versie van Heaven was al definitief neergezet door Bryan Adams en had niet gehoeven.
En natuurlijk doet Borsato ook weer eens mee.
Lang niet slecht, maar ik zal het weer een paar keer meer moeten draaien.