menu

Bourgeois Tagg - YoYo (1987)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Rock
Label: Island

  1. Best of All Possible Worlds (3:56)
  2. Cry Like a Baby (3:26)
  3. Pencil and Paper (4:03)
  4. Out of My Mind (4:04)
  5. 15 Minutes in the Sun (3:46)
  6. Waiting for the Worm to Turn (4:05)
  7. I Don't Mind at All (2:33)
  8. What's Wrong with This Picture (4:24)
  9. Stress (3:41)
  10. Coma (4:14)
totale tijdsduur: 38:12
zoeken in:
Hendrik68
Vanmiddag schoot ineens de naam Bourgeois Tagg door mijn hoofd. Geen idee meer wat dat voor een band was, maar toen ik het hier intikte bleek niemand nog een bericht bij deze band te hebben geplaatst. Toen maar eens You Tube geraadpleegd en ja hoor. I don't mind at all kende ik en velen van jullie vast ook nog wel. Ik heb de rest ook grotendeels kunnen vinden. Dat dit de laatste CD is die hier vermeld staat is volkomen logisch, Want veel jaren tachtiger kun je het niet verzinnen. Bloedcommerciele synth rock die je veel aan Miami Vice doet denken. Af en toe zit er een redelijk nummer bij, maar ik vind het niet gek dat deze band in de vergetelheid is geraakt. Het is zo overgeproduceerd en de composities zijn zo flinterdun dat het zeer snel verveelt.

@Hendrik68: dan raad ik je toch met klem aan om bij gelegenheid, en als je hem nog kunt vinden, eens te luisteren naar het naar hem zelf vernoemde solodebuut van Brent Bourgeois uit 1990. Dat is werkelijk een prachtplaat met juweeltjes van rock, beetje funk, beetje soul, maar stukken 'dieper' en wat rauwer dan Yoyo.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:06 uur

geplaatst: vandaag om 15:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.