Inderdaad goede release van dit nieuwe label.
The Horizon vind ik de beste track. Goede vocals, vooral door de rauwe stem. De opbouw is ook goed, constant op hoog niveau gebracht door de juiste geluiden. De break is erg sfeervol en bouwt met een vocal en een melodie op naar een hoogtepunt. De melodie is ook van goede kwaliteit.
Life's A Bitch vind ikzelf ook iets minder dan The Horizon, maar nog steeds een goed nummer. De kicks bevallen me hier goed, lekker strak en vrij krachtig. Na de eerste minuut een leuke korte break met een vrolijk deuntje dat overgaat in een elektronisch geluid waarna het nummer weer verder knalt. De hoofdmelodie is niet zo goed als in de voorgaande track, maar klinkt alsnog best goed. De voicesample is inderdaad al behoorlijk vaak gebruikt (Dione, Dave Dope en vast nog wel meer), maar ik heb me er niet echt aan geërgerd verder.
De afsluiter is gelijk ook de minste track. Ook hier weer vaak gebruikte vocals, maar daarvoor geldt hetzelfde als wat ik zei bij Life's A Bitch. De kick is niet zo bijzonder, de melodie is ook hier weer vrolijk, maar bevalt me minder dan in de andere tracks. Niet slecht, maar niet zo goed dan de andere nummers.
De
tweede release van dit label komt eind maart ook al uit en is van Inyoung en Dazzler. Heb nog niet heel aandachtig geluisterd naar de
previews maar ik geloof dat het wel goed zit.