Fuzztones - Preaching to the Perverted (2011)

Label: Cleopatra

1. My Black Cloud (3:08)
  2. Between the Lines (3:13)
  3. Flirt, Hurt & Desert (3:11)
  4. Leave Your Mind Behind (3:41)
  5. Invisible (4:07)
  6. Set Me Straight (4:31)
  7. Don't Speak Ill of the Dead (4:08)
  8. This Game Called Girl (2:47)
  9. Launching Sanity's Dice (2:39)
  10. Lust Pavilion (3:57)
  11. Bound to Please (3:16)
  12. Old (4:41)
  13. Come to Me (2:11)
avatar van frolunda
Vrij aangenaam en ontspannend klinkend garage rock plaatje van de Fuzztones met een sound die diep in de sixties geworteld is.Eigenlijk was ik de band na hun eerste albums,inclusief het klassieke debuut Lysergic Emanations een beetje uit het oog verloren maar het blijkt dat ze zo'n dik twintig jaar later nog steeds prima muziek maken.
Preaching to the Perverted is een afwisselend en mooi album geworden waarbij de zang van Rudi Protrudi nog steeds overtuigt.
Vernieuwing of scheurende gitaren (hier veelal de mondharmonica of het orgeltje) moet je hier niet zoeken maar voor authentieke garage rock ben je bij de Fuzztones nog steeds aan het goede adres.Met deze keer This Game Called Girl,Between the Lines en Invisible als hoogtepunten.
Verrassend goed.