Blutengel - Tränenherz (2011)

Duitsland

36. Capricorn *
  37. Aquarius *
  38. Pisces *
super cd

een van de betere van 2011, ik raad wel de 3-cd versie aan, met veel extra leuke nummers en de instrumentale derde cd, sign of the zodiac

tip_of.yourstar
Ik heb het gehouden bij de 2-cd versie. De derde instrumentale vind ik nog wel 'ergens'.

Na een drietal luisterbeurten vind ik deze Tränenherz toch wat minder goed dan Schwarzes Eis (die ik nog steeds erg vaak draai). Misschien dat ik er nog wat aan moet wennen, want uiteindelijk is dit opnieuw een op en top Blutengel-album, met alle gebruikelijke ingrediënten.

Soit, Blutengel blijft een band die mij aantrekt, en Tränenherz verandert dat niet.
Favoriete nummers: Uber den Horizont en The End.