menu

David August - Peace of Conscience EP (2011)

mijn stem
3,75 (8)
8 stemmen

Duitsland
Dance
Label: Diynamic

  1. Peace of Conscience (7:38)
  2. Hamburg Is for Lovers (8:04)
  3. Soul Fiction (7:44)

    met Totolua

  4. Roco Coco (7:45)
totale tijdsduur: 31:11
zoeken in:
avatar van Zwammer
4,0
Deze nog jonge producer uit het Duitse Hamburg is wat mij betreft één van de grootste talenten op dance gebied. Heb hem deze maand op Melt! horen draaien en dat was een heerlijke set van rustige sensuele house. Deze EP is wat mij betreft zijn beste werk tot nu toe, al mag zijn nieuwere EP You Got To Love Me (wordt nog toegevoegd) er ook zijn. Hoogtepunten op deze EP zijn de opbouwende hypnotiserende track Hamburg Is for Lovers en het dansbare Roco Coco. Vergeet ook niet zijn nieuwe remix van With You van Flight Facilities te checken.

avatar van Booyo
4,0
Heb de beste man B2B met Solomun zien draaien op Woodstock dit jaar.. 4 uur lange set, misschien wel vetste setje dat ik ooit heb gezien. Dak ging er helemaal af, niet letterlijk want het was buiten. Hier een kleine indicatie, waar ze Hamburg Is for Lovers draaien.

Hoogtepunt van deze EP is Peace of Conscience, heerlijk die opbouw naar 4.53.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:49 uur

geplaatst: vandaag om 03:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.