DJ Mad Dog - Hardcore Machine (2011)

Italiƫ

met Anime

3. Lost

met Nosferatu

avatar van Hellblazer
Who's The Best is best een goede track die het zeker goed zal doen op feesten. Toch mijn minst favoriete track op de release. Nergens slecht, maar standaard rapsampletjes en redelijk gewone kicks. Misschien juist daarom wel de meeste populaire track voor veel mensen.

Hardcore Machine heeft een goede kick en de computervocals vind ik ook tof. De track is ook energiek en niet al te vrolijk maar wat harder. De melodie is daardoor iets minder aanstekelijk maar is meer gericht op rauwheid.

Lost is de snelste en hardste track op deze release. In de intro wat alarmgeluiden gevolgd door een vocal en daarna is het knallen geblazen. In vrij hoog tempo en de kicks bevallen me ook wel. Even later komen er heen en weer gaande geluiden bij. De break valt een beetje uit de toom met een donkere vocal en een klassiek geluidje met op de achtergrond wat Hip-Hop geluiden. Daarna komt het energieke weer terug en gepaard met een lekker melodietje gaat het nummer verder.

3.5*

avatar van Joeri_000
Sport the war, war support
The sport is war, total war
When victory's a massacre
The final swing is not a drill
It's how many people I can kill

BAM kop van je romp !!!