BAP - Halv Su Wild (2011)

Duitsland
Label: Capitol

1. Halv Su Wild
  2. Et Levve Ess en Autobahn
  3. Keine Droppe Mieh
  4. Un Donoh Ess da Karneval Vorbei
  5. Chlodwigplatz
  6. Noh All Dänne Johre
  7. Woröm Dunn Ich Mir Dat Eijentlich Ahn?
  8. Verjess Babylon
  13. Niemohls
  14. Waat Ens Jraad
  15. Blonde Mohikaner *
avatar van dynamo d
Nieuw album van BAP. Ben ik zeer benieuwd naar. BAP wordt met de jaren steeds beter. Niet altijd verstaanbaar maar wel goed.

avatar van permafrost
Nou, met de jaren beter ? Ze houden een zeer hoog niveau maar voor mij zijn X für `e U en Pik Sibbe toch de beste albums. Ben desalniettemin ook erg benieuwd naar deze plaat.

avatar van permafrost
Net het titelnummer (single) beluisterd en dat belooft weer veel goeds. Nog een kleine 4 weekjes wachten. Ik verwacht dat dat het waard is.

avatar van bawimeko
Een beetje lui doorgeklikt ("BAP? Dat was toch nog van Skandal im Sperrbezirk?") en op Spotify dit album aan het beluisteren....fijne poprock die me erg aan Del Amitri doet denken! Nog een paar keer beluisteren en dan volgt een waardering! Waarom is deze formatie niet bekender in Nederland?

avatar van Cygnus
bawimeko schreef:

Nee, dat is de Spider Murphy Gang. BAP is het bekendst van Kristallnaach.

avatar van bawimeko
Cygnus schreef:

Nee, dat is de Spider Murphy Gang. BAP is het bekendst van Kristallnaach.

Zo zie je maar weer hoe slecht mijn kennis van Duitse pop- en rockmuziek is! Heb 'm inmiddels besteld; op Spotify is het toch wat magertjes met de geluidskwaliteit en ik vermoed dat dit een album is dat goed klinkt!

avatar van dynamo d
Helaas geen echte hoogtepunten op dit album. Voorgangers zoals Sonx en Radio Pandora waren stukken beter.

avatar van vigil
Natuurlijk is dit niet de beste plaat van de heren maar met het titel nummer, Enn Dreidüüverlsname, Niemohls en Noh All Dänne Johre zijn er toch wel wat zeer prettige nummers te vinden op dit verder sowieso wel aardige album. De stem heeft sowieso een meerwaarde, ook bij wat lullige popliedjes.

Inmiddels zit ik toch al aan de 7 albums in mijn kast.