Imperia - Secret Passion (2011)

Label: Massacre

1. Touch of Your Hand (4:34)
  2. Secret Passion (5:28)
  7. Like Rain (4:32)
  8. Suicide (4:10)
  9. Hold On (4:09)
  10. Greed (5:27)
  11. Missing It All (5:27)
  12. My Sleeping Angel (3:41)
  13. Mistress * (4:36)
avatar van permafrost
Hier ben ik nou benieuwd naar. Vond de vorige erg goed dus verwacht wederom een knaller.

avatar van Rinus
Vreemd, van de lage score, want dit is toch echt een heel goed album. Goede nummers (alleen het titelnummer al) en een dikke productie. Goed drum- en gitaarwerk, en zangeres helena zingt de galzen uit de kast, als het ware. Daarnaast beheerst zij verschillende vocale stijlen, en die gebruikt ze ook.

My sleeping angel is een erg mooi afsluitend duet, met alleen piano als begeleiding.

Alleen de bonus track is een echte filler, die had er niet op hoeven te staan, en is qua stijl ook totaal anders dan de rest van de nummers.

Ik heb de indryuk, dat dit album een beetje ondergesneeuwd is geraakt door alle andere releases, en dat is jammer. Het album verdient meer aandacht..