Trebles & Blues - The Blue Note (2011)

Hip-Hop / Jazz
Uitgebracht in eigen beheer

1. The Tempo
  2. The First Time
  3. 808s and Quintets
  4. Peace in Everything
  5. Slum Love Japan (Interlude)
  6. An Evening in Osaka
  7. The Soulmate That Seldom Speaks
  8. 131 West 3rd Street
  9. Win Against Them All
  10. Pluto Jazz
  11. Every Mind Has Changed (Outro)
Rene1979
Heerlijk instrumentaal plaatje dit!

avatar van thgryda
Dacht ik al eens beluisteren

avatar van thgryda
Wtf deze vind ik geniaal beginnen met vier sterren

avatar van Rhythm & Poetry
Klinkt wel lekker. Voor mij te eenvoudig om het als geniaal te bestempelen, maar ik kan er zeer goed naar luisteren. Ik vind de blazers niet altijd van evenveel toegevoegde waarde, daardoor komt het soms wat te geforceerd of te cliché over. De toegankelijke jazz had ook wel wat minder nadrukkelijk gemogen. Maar al met al een fijne plaat om eens te beluisteren, het geeft je als luisteraar een comfortabel gevoel.

avatar van thgryda
Halfje omlaag inderdaad te eenvoudig voor een geniale 4. Het is gewoon een lekkere 3.5, cliché vind ik dit niet maar inderdaad niet origineel genoeg om het lang spannend te houden. Toch zeker een fijne plaat, chille relaxte jazzy hip hop beats, niks mis mee...

avatar van MFPascal
Dit is gewoon belachelijk aanstekelijke en vermakelijke muziek. Het is misschien niet heel origineel, indrukwekkend of bijzonder ingewikkeld maar het biedt erg makkelijk luistervoer. Vandaar de 4 van mij, ik vermaak me er echt prima mee.