The Aggrolites - Rugged Road (2011)

Reggae

8. The Heat
  9. Complicated Girl
  10. Out of Sight
avatar van Arti Far I
Tussendoortje, zoethoudertje, opwarmertje? Zeg het maar. Feit is dat dit voor Aggrolitesbegrippen een verrekt korte CD is, ruim een half uur. Feit is ook dat de rauwe randjes die op de voorganger IV weggepoetst waren weer helemaal terug zijn. Hoera!
Drie nummers met zang en de rest instrumentaal, en hoe! Trial and Error zou op Police and Thieves van Junior Murvin kunnen staan inclusief de vreemde achtergrondgeluiden die Lee Perry te pas en te onpas door zijn producties heen mixte. Fantastisch! De instrumentale nummers zouden geen van allen misstaan op een Trojan Instrumental Boxset. Al met al had het van mij nog wel een half uur langer mogen duren. Ik begin met 4 sterren en wordt er vervolgens heel blij van.

avatar van lowieke
Na vier albums op HellCat records is er nu “Rugged Road”. Hij is nog niet zo heel lang uit, maar misschien kun je nu al een beetje terugkijken: tevreden?
Alle reacties die ik gelezen heb waren allemaal uitermate positief. Het idee was om een serie van vijf vinyl 45's uit te gaan brengen. Dat wilden we sowieso al geruime tijd doen en nu leek het er eindelijk van te komen. Rugged Road is dus eigenlijk een collectie van vijf 45's op een cd. We zijn er allemaal erg tevreden over en dat is natuurlijk net zo belangrijk.