The Flying Burrito Brothers - Flyin' High (1978)

geen stemmen

8. When the Morning Comes
  9. Home of the Blues
  10. Shangaloo
Stijn_Slayer
Dit is eigenlijk een solo album van Gib Guilbeau, uitgebracht onder de Flying Burrito Brothers noemer. Op papier oogt het alsof de Burritos dieper dan ooit gezonken waren: Geen Burrito leden meer, en enkele hergebruikte nummers zijn op deze plaat gezet. 'Let Your Mind See' is namelijk afkomstig van de eerste Swampwater plaat, waar Guilbeau lid van was en 'Fiddle Man' t/m 'Alberta' zijn afkomstig van Guilbeau's solo album.

Gene Parsons vervult samen met Clarence White nog een gastrol op Johnny Cash's 'Home of the Blues', maar verder is er niets dat nog linkt naar de Burritos.

Toch is het geen mislukt album. Gewoon een aardige country-rock plaat van Gib Guilbeau. Hij komt nergens in de buurt bij Gram Parsons, Chris Hillman of Gene Parsons, maar er is eigenlijk weinig op te merken aan dit album.

Hier trouwens een link waarop alle muzikanten per nummer aangegeven staan: http://members.chello.at/thomas.aubrunner/fhigh.htm