Voivod - Warriors of Ice (2011)

Alternatieve titel: Avec Martyr

1 stem

Canada
Label: Indica

1. Voivod (4:36)
  2. The Unknown Knows (4:41)
  3. The Prow (3:46)
  4. Ripping Headaches (3:33)
  5. Ravenous Medicine (4:33)
  6. Tribal Convictions (5:29)
  7. Overreaction (5:25)
  8. Panorama (3:10)
  9. Global Warning (4:17)
  10. Treasure Chase (3:33)
  11. Tornado (6:56)
  12. Nothingface (4:26)
  13. Brain Scan (5:13)
  14. Nuclear War (5:17)
  15. Astronomy Domine (6:49)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Leve Discogs voor de technische fice: Voivod* - Warriors Of Ice (CD, Album) at Discogs . Dit werd dus live opgenomen op 12 december 2009 in Club Soda in het franstalige Montreal, vandaar ook de gedeeltelijke aankondigingen in het Frans die niet altijd even verstaanbaar zijn, dat terzijde.

Op hun studioalbums blijf ik nog altijd moeite hebben met de voor mij tamelijk monotone (soms vals aandoende) zang, muzikaal vind ik dit zeker meer dan bovengemiddeld, alleen het is die zang. Live heb ik er minder last van. Hier voelt het iets prettiger aan: volop gaan voor bijna vijf kwartier met bijzonder strak gespeelde muziek. Afsluiten doen ze met de Pink Floyd cover Astronomy Domine.