De tweede in de nieuwe Style reeks van Promo waarin hij een beetje teruggaat naar z'n oudere sound van de Files.
Like We Used To Do is zo'n soort track met herkenbare geluiden en synths. De vreemde vrouwelijke neurie sample klinkt apart maar past er goed bij. Lekkere snares tussendoor in een regelmatig ritme en ouderwetse geluiden. De overige vocals zijn ook prima, maar de track doet me over het algemeen niet zo veel eerlijk gezegd. Niet dat het slecht is, maar het is nergens echt bijzonder in mijn ogen.
So Sick is iets meer Mainstream gericht. De samples zijn onder de Hardcore-liefhebbers wel bekend van het onlangs uitgebrachtte 'Sick Of It All' van Evil Activities en Nosferatu. Hier wordt de track dan ook regelmatig mee vergeleken. Prima vocals vind ik. Goed gebruikt door de track. De melodie is prima, niet te druk en de gepitchde geluiden tussendoor vind ik erg geslaagd. De kicks zijn ook weer typisch Promo. Hij mag wat dat betreft wel eens iets anders proberen. Wel de betere track van deze EP.
3 *