MINT - Echoes from the Engine Room (2004)

Belgiƫ
Label: Green l.f.ant

1. Dragon's Lair (4:31)
  2. Tragedy at the Bookshop (4:35)
  3. Summer (= Resurrected) (2:47)
  4. A Shiny Metal Dream (3:47)
  5. It's Never Gonna Be (What I Had in Mind) (4:53)
  6. Glow (Effervescent) (4:04)
  7. Echoes from the Engine Room (5:34)
  8. Into the Terraplane (5:01)
  9. Arizona (3:24)
  10. My Favourite Disease (1:51)
de opvolger "Magnetism" komt op 2 februari uit,

ik ben wel benieuwd, had hier nog nooit van gehoord, maar hun single "Your Shopping Lists Are Poetry"op StuBru klinkt (zeer) goed, als het in dezelfde lijn ligt koop ik hem mss wel,

tjuus

avatar van Dielie
snippets zijn niet echt mijn ding, niks voor mij

Tja, dat heb je met snippets hé. Meestal minder van kwaliteit en té kort om een mening te vormen. Ik heb de nieuwe CD ondertussen en ik moet zeggen: klinkt lekkeuur!

C-ya
Mizo

avatar van Dielie
neenee, aan een snippet ga ik deze keer niet af op de kwaliteit van de plaat maar het genre, en dit is niet echt mijn ding begrijp je;

Over smaken en kleuren valt niet te twisten hé. Moet je maar lekker de singel op itunes downloaden