She Wants Revenge - Valleyheart (2011)

Label: Eleven Seven

1. Take the World (5:27)
  2. Kiss Me (3:55)
  3. Up in Flames (3:43)
  4. Must Be the One (4:19)
  5. Not Just a Girl (4:22)
  6. Reasons (3:22)
  7. Little Stars (4:28)
  8. Suck It Up (6:15)
  9. Holiday Song (3:52)
  10. Maybe She's Right (5:30)
Kan niet wachten!

DjFrankie (moderator)
De officiele video van de nieuwe single toegevoegd

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Wow, zowaar "echt" gezongen!

JanBetonde2e
Ik volg je niet helemaal?

DjFrankie (moderator)
Luister naar de clip, is heel anders dan de 2 voorgaande albums, ook een totaal andere intonatie van de stem lijkt het wel. in ieder geval wel poppy'er.

JanBetonde2e
Oh de manier van zingen, dan snap ik het. Ja, Must Be The One is een liedje dat toch wat poppy'er is dan hun meeste liedjes, dat klopt. Al vind ik Must Be The One meteen een wat minder nummer. Maar Take The World van dit album klinkt dan toch wel wat meer zoals hun nummers van hun eerste twee albums. Dus nu vraag ik me af, is Must Be The One representatief voor het hele album Valley Heart of niet. Ik heb in ieder geval veel zin in Valley Heart.

avatar van LennartDG
Ongeveer hetzelfde gevoel hier. Must Be the One is geen barslecht nummer, maar een hele plaat van dat zou toch wat tegenvallen. Take the World is daarentegen fenomenaal sterk, een enorme verrassing. Misschien zelfs hun beste nummer tot nu toe.

avatar van nognooit
Mijn eerste indruk van dit album, is dat She Wants Revenge het op een gladdere en commerciëlere boeg hebben gegooid. Een herhaling van het eerste album, zoals ze op het tweede album hebben gedaan, hoefde van mij absoluut niet, maar deze richting bevalt me evenmin.

avatar van Joy4ever
Not Just A Girl is echt een heerlijk nummer. Holiday song luister ik ook graag naar. Geen verkeerde band deze She Wants Revenge maar een heel album kunnen ze me niet boeien helaas.

avatar van Gringo_m
Deze nieuwe cd is zeker commercieler dan de voorgangers en of dit een vooruitgang is betwijfel ik. Gelukkig is het regelmatig genieten van de gitaarloopjes op de achtergrond maar de spanningsboog bij elk nummer houdt niet lang stand.
Meeste nummers beginnen leuk maar na het 1e couplet en refrein weet je het wel en is het soms doorploeteren tot het eind (Must Be The One, Little Stars).
Take The World is heerlijke frisse single en de 2 rustige nummers (Holiday Song en Not Just A Girl) hebben wat onderhuidse spanning die mij zeker boeien.

avatar van Sunderland
Dit album is compleet langs me heen gegaan! Regelmatig gezocht op het net of ze al met iets nieuws kwamen en niet eerder een bericht over een nieuw album gevonden.

Ik hoop niet dat ze hun koers van hun laatste EP hebben doorgezet.

DjFrankie (moderator)
Absoluut geen waardige opvolger van hun vorige 2 albums, het geheel is veel te poppy en alleen daarom al minder interressant. Take the World is wel een geweldig nummer maakt de 3 sterren voor mij. En daarom net een 6je.

DjFrankie (moderator)
Na ettelijke draaibeurten meer, kom ik na 3 jaar toch op een 4.