Natural Incense - Simple Is the Way (2010)

1 stem

Reggae / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Simple Is the Way (3:35)
  2. City That's a Bubble (4:20)
  3. Television Life (4:21)
  4. This Man (3:40)
  5. Them Girls (3:35)
  6. Part of the Game (4:11)
  7. I Found You (2:06)
  8. Happy Dayze (3:36)
  9. Catch Me (3:43)
  10. We Are One (3:56)
  11. Pennies for the Few (4:36)
Het zal de lente wel zijn: vandaag stuitte ik op dit rock/reggae album van de band Natural Incense.
Rock vind ik zelf wat zwaar uitgedrukt (ook al gebruiken ze die term zelf en gaan de gitaren even ietwat harder op Part of the Game en Catch Me): het gaat hier om poppy reggae-klanken. U zegt UB40? Ik zeg nee. Dit lome, zomerse sfeertje doet me eerder een beetje denken aan Jack Johnson en consorten, alleen ligt hier een dikkere reggae-saus overheen.
Uitermate geschikt om de lente van 2011 in te luiden en al helemaal met het heerlijke zonnetje dat nu al de hele dag zijn gezicht laat zien.
Het leven kan soms zo eenvoudig zijn. Simple is the Way ja.... klopt helemaal!