Talk Talk - Time It's Time (2003)

Label: Disky

1. Such a Shame (5:42)
  2. It's My Life (3:54)
  3. Renee (6:23)
  4. Time It's Time (8:13)
  5. Mirror Man (3:22)
  6. I Don't Believe in You (6:02)
  7. Chameleon Day (3:22)
  8. Tomorrow Started (5:59)
  9. Does Caroline Know? (4:41)
  10. April 5th (5:51)
  11. Living in Another World (6:53)
  12. Happiness Is Easy (6:31)
avatar van lebowski
Niets dan parels! 4,5*

avatar van dvdschaaf
Van de vele verzamelaars en best of's... is dit zeker de beste, zou zo mijn keus geweest kunnen zijn, een plaatje van een plaatje!!!

thebyrds69
Een goede verzamel cd, alleen het vroege werk ontbreekt zoals Today en Talk Talk, want ook die nummers zijn ijzersterk. Afgezien van deze kleine handicap niets dan goeds over de cd.

avatar van reptile71
WTF is dit nou weer voor verzamelaar uit 2003 met nummers erop van slechts 3 van de 5 albums die ze hebben uitgebracht en de helft is van The Colour of Spring. Zelfs niks van Spirit of Eden erop. Natuurlijk staan er wel goede nummers op, maar dit is natuurlijk pure geldklopperij. Gewoon niet kopen dus, Talk Talk zal er ook geen cent voor ontvangen ben ik van overtuigd.

Nummer 7 heet trouwens geen Chameleon maar Chameleon Day.

avatar van Jesusfreen
Lag in België in de grabbelbak voor 1 euro id Mediamarkt .Heb hem natuurlijk niet gekocht, heb Guitar Hero 3 instead gekocht.

thebyrds69
Stom 1 euro is peanuts voor toch een aardige verzamelaar.

avatar van Sundance
Wat een band! Geweldige muziek, alles bij elkaar op een heerlijke verzamelaar.

avatar van reptile71
Sundance schreef:
Wat een band! Geweldige muziek, alles bij elkaar op een heerlijke verzamelaar.

Alles? Jij gelooft zeker ook nog dat de aarde plat is?

avatar van Queebus
Nieuw gekocht voor een paar euro. Ik ga dus niet mekkeren over nummers die ontbreken of zo. Gewoon een heerlijke verzamelaar van een bijzondere groep.