Blaas of Glory - Highway to Hell (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Prelude - the Final Countdown (0:54)
  2. Ace of Spades (2:48)
  3. Enter Venuss (3:21)
  4. Love in a Elevator (3:13)
  5. Wanted Dead Or Alive (3:47)
  6. Charge! (0:17)
  7. Jump (3:49)
  8. Iron Medley (5:19)
  9. Highway to Hell (3:50)
  10. Runnin' with the Devil (3:37)
  11. November Rain (5:30)
  12. Why Can't This Be Love (2:59)
  13. Living on a Prayer (4:23)
avatar van Bartjeking
De vaste festivalbezoekers hebben deze band misschien wel eens voorbij zien komen en het schijnt een geweldig feest te zijn om ze te zien. Ik heb begrepen dat ze vaak worden ingehuurd op de sfeer op het terrein te verhogen (dus niet als podiumact) en dit inmiddels in zo'n beetje heel Europa hebben gedaan. Als studio-band is het gewoon best grappig allemaal en zeker leuk om eens tijdens een feestje op te zetten (de eerste keer lag in een deuk), maar meer is het dan ook niet.

MindRuler
Heb hun versie van Ace Of Spades en de Maiden-medley op youtube gezien en dat was hilarisch. Geweldig origineel en ambiance ten top. Je moet niet eens heel veel bier ophebben om dit leuk te vinden.