David Sylvian - The Good Son vs the Only Daughter (2005)

Alternatieve titel: Blemish Remixes

Rock / Avant-Garde
Label: Samadhisound

1. The Only Daughter [Remixed by Ryoji Ikeda] (5:49)
  2. Blemish [Remixed by Burnt Friedman] (4:50)
  3. Heart Knows Better [Remixed by Sweet Billy Pilgrim] (5:29)
  4. Fire in the Forest [Remixed by Readymade FC] (5:05)
  5. The Good Son [Remixed by Yoshihiro Hanno] (4:33)
  6. Late Night Shopping [Remixed by Burnt Friedman] (2:51)
  7. How Little We Need to Be Happy [Remixed by Tatsuhiko Asano] (4:35)
  8. The Only Daughter [Remixed by Jan Bang and Erik Honore] (5:28)
  9. Blemish [Remixed by Akira Rabelais] (10:12)
avatar van Nightrider
Niet echt boeiend moet ik zeggen. 't Klinkt allemaal wel leuk, maar doe me dan maar een regulier album van David.

avatar van nikon42
Ik heb deze release altijd een beetje links laten liggen, af en toe wel eens aangezet en zo... Maar vandaag kwam tie ineens ongelooflijk binnen zeg. De bewerkingen zijn allemaal met een eigen ( zeg maar signature van remixer's ) stijl gedaan, ik hou ervan. Gaat weer vaker op de speelstapel. Ik heb deze weer is aangezwengeld wegens het uitbrengen van de nieuwe 10 cd box, goede inspiratie trouwens om weer is de releases van eerder te luisteren