fLako - The Mesektet (2011)

Chili
Label: Project: Mooncircle

1. Irukandji (2:32)
  2. Sun Ba (2:34)
  3. YeahYeahYeah (3:40)
  4. Sluggish Thing (1:29)
  5. Moving Molecules (1:19)
  6. Knots (1:22)
  7. Crying on the In (2:20)
  8. Drops (1:17)
  14. Eluma Horns (2:00)
  15. Lullaby (1:03)
  16. Humming (1:42)
  17. One Quarter (1:00)
  18. Lords of Chaos (0:44)
  19. That's Right (1:53)
  20. Poten (1:23)
  21. Chapter 4 (1:16)
  22. SP405 (0:58)
  23. Mirror Box (2:52)
  24. Wedjit (1:58)
  25. Passage (1:43)
  26. Colors of Love (2:14)
  27. Dwarf Spell (0:18)
  28. Hotsh (0:50)
  29. Peter and the Whale (1:49)
  30. Shake It Harder (0:45)
  31. Casita * (0:17)
  32. Trujana * (1:05)
  33. Loose Bells * (1:52)
  34. Amigo * (1:53)
  35. Royal * (2:01)
  36. Butcher You * (1:22)

avatar van Bedorvenkebab
Die klinken wel heel erg lekker, thnx.

Maxmus
Thanks for de snippets, Sommige tracks klinken wel nice.
Alleen ben ik wel benieuwd naar hoe lang de nummers zullen duren.
30 nummers in totaal kan soms snel de concentratie verliezen.

avatar van Dreten Bukgat
in het oog houden deze...

schone cover btw...

avatar van Timmie
is dit ook vooral instrumentaal?

tuktak
kleine moeite om even op de link in de vorige post te klikken en zelf te luisteren lijkt me...

avatar van Timmie
ja ben ik mee bezig. maar dan moet je het helemaal luisteren. maar volgens mij is het helemaal instrumentaal.

tuktak
nou vertel maar wat je ervan vind als je hem helemaal hebt geluisterd!

Dat doe ik altijd .

avatar van thgryda
Klinkt wel goed dit, al weet ik niet of het een heel uur kan boeien... Vette pharcyde samples in de eerste paar tracks trouwens

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Fragmentarische triphop / instrumentale hiphop, flinke dosis Flying Lotus erin en ik ben toch genoeg geboeid om dit een dikke voldoende toe te kennen.

avatar van waxs
Ik blijf het lastig vinden om dit soort projecten te beoordelen. Het concept ontbreekt, er is geen muzikale diepgang... Het zijn simpelweg gewoon een verzameling beats die geloopt worden. Dit soort albums zijn erg vergelijkbaar met bijvoorbeeld Afta-1, Ta-Ka, Elaquent en Bahwee. Dat neemt allemaal niet weg dat sommige producties goed klinken maar echt spannend wordt het allemaal niet. De vergelijking met Flying Lotus wordt al snel gemaakt gezien het beiden electronisch georiënteerde hip-hop producties zijn, maar dit is in feite een misplaatste vergelijking. Artiesten als Flying Lotus, Teebs en Shigeto weten dynamiek te behouden gedurende 60 minuten daar waar The Mesektet teveel korte vlakke producties bied.