Arsonists Get All the Girls - Motherland (2011)

Label: Century Media

8. West Cliffs
  9. Hemlock Like This
  10. Woebegone
  11. Our Super Symmetry
  12. Will Someone Please Turn Down the Ocean?
  13. Tempest
avatar van Don Cappuccino
Dit klinkt weer heel erg goed, weer een stapje vooruit in vergelijking met Portals die al erg goed was. De nummers zitten nog beter in elkaar maar voor de rest is er niet zo veel veranderd. De synths zitten er nog steeds in! De gitaarriffs zijn weer heel erg goed, de bas is duidelijk te horen en de drums zijn zeer goed, complimenten daarvoor! 4 sterren.

avatar van MindkillerNL
Hij is leuk, maar wel een tikkeltje meer van hetzelfde. Toch blijft Arsonists get all the Girls een vermakelijk jong bandje, wat door de synths een aparte kant op gaat. Ik kan dan wel wat ouder zijn, maar ben nooit vies van jonge muzikanten die eens iets aparts proberen.

Stukken beter dan bijv. Morbid Angel's recente gabber-mixes.