Ocean Colour Scene - A Hyperactive Workout for the Flying Squad (2005)

Label: Sanctuary

1. Everything Comes at the Right Time (3:49)
  2. Free My Name (2:42)
  3. Wah Wah (3:32)
  4. Drive Away (4:42)
  5. I Love You (3:31)
  6. This Day Should Last Forever (3:05)
  7. Move Things Over (5:10)
  8. Waving Not Drowning (3:20)
  9. God's World (3:22)
  10. Another Time to Stay (4:57)
  11. Have You Got the Right (2:02)
  12. Start of the Day (3:46)
  13. My Time (3:18)
tondeman
allemaal leuk en aardig, ik vind hun oude werk toch echt een stuk beter. 3,5 omdat het ocean colour scene is. een van de meest ondergewaardeerde bands in engeland

Ben wel benieuwd. Vond Moseley Shoals en Marchin' Already erg goede platen. Hoop daar wat van terug te horen in deze nieuwe. Inderdaad een van de meest ondergewaardeerde bands van Engeland, ondanks pogingen van de jongens van Oasis om ze voor het grote publiek te promoten...

avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
Drive away is een heerlijk nummer, een van de beste van deze cd. Jammer dat maar heeel weinig mensen dit nummer kennen .

avatar van pukster
Dat OCS een van de meest ondergewaardeerde bands van Engeland is, klopt niet. Vooral met hun tweede (voor veel mensen hun eerste) en derde album hebben ze gigantisch gescoord. Daarna werd het allemaal wat minder. A Hyperactive Workout is een aardig album. Bij OCS weet je wat je krijgt: kwaliteit. Maar wereldschokkend is het allemaal niet meer.

zeker ondergewaardeert.

maar bij deze lp ben ik afgehaakt