D12 - Return of the Dozen, Vol. 2 (2011)

Label: Shady

met Trick Trick

6. King Kong
  7. Play This Game

met Maestro

8. Rape a Bartender (Freestyle)

9. 14 Emcees

met Fatt Father, 3Six, Shakia Show, Kid Vishis, Shim-E-Bang, T Dot, Beez, Reddbone, Seven the General, Miz Korona, Mae Day, Moe Dirdee, Chacity en Calicoe

10. I Go Off (Freestyle)
  11. Quit Handcuffin' (Freestyle)

met Young Buck

12. On Fire (Freestyle)
  13. Back in the Day

met Phenom

14. Fuckin' You Up (Freestyle)

met King Gordy en Young Zee

18. Tryna Be Cool

19. Canon (Freestyle)
  20. Outro
avatar van Colucci_Era
Return of the Dozen en op de cover zitten ze met zijn vieren .

avatar van TheLegacy
Ja dat is inderdaad best wel triest. Zonde man dat Eminem zo weinig nummers meedoet, maar ja echt missen doe ik hem niet. Mr. Porter daarentegen die mis ik wel!

avatar van KILLERBEE99
Een wel aardige mixtape. Cover is wel belachelijk in vergelijking met de titel

avatar van Silky & Smooth
Ja, aardige mixtape. De meest beats zijn wel hard en passen bij D12. Sommige beats (van anderen) klinken wat minder (Rape a Bartender is echt kut), maar ja het blijft een mixtape. Het valt mij eigenlijk helemaal niks tegen. D12 is redelijk als vanouds en anders maakt Bizarre veel goed. Die blijft grappig! Kijk hierdoor wel weer wat uit naar hun nieuwe album, wanneer die ook komen mag.

avatar van GijsV
Niet een hele sterke mixtape naar mijn mening. Kill Zone vind ik wel een keihard nummer!

avatar van thgryda
Ik ga deze maar skippen, d12 verliest in mijn ogen met proof en eminem zijn beste mcs. Aangezien ook kon artis niet meedoet blijft er niet veel meer over...

avatar van MAS
MAS
Colucci_Era schreef:
Return of the Dozen en op de cover zitten ze met zijn vieren .

Misschien hebben ze er alle 4 nog een alter ego bij genomen.

avatar van raafmau
Kill zone klinkt wel hard . ga het album ff checken .