Red Snapper - Key (2011)

3. Biffa Bacon (4:49)
  4. Jack (3:31)
  5. Spikey (4:34)
  6. Architectronic (4:37)
  7. Take Your Medicine (4:58)
  8. Loveboat (4:52)
  9. Eye Liner (3:32)
  10. Great First Touch (4:15)
  11. Racing Snake (4:21)
  12. Of Balance (5:23)
  13. Fat Roller (5:03)
  14. You Read My Cards Wrong (3:28)
avatar van matthijs
Deze plaat nog niet gehoord, wel veel nummers live gezien in het paard van troje, in mei 2011, best lekker. Ook wel wat verassende nummertjes, niet alleen meer van het bekende recept.

avatar van LeRoi
Ik word toch niet meer zo 'gepakt' door RS als voorheen (m.n. hun eerste platen). Blijft nog wel steeds mijn 'ding' (zoals ook Morphine eenzelfde soort 'magie / aantrekkingskracht op mij heeft). 'Spikey' springt er zo op het eerste gehoor uit. Ooit ze live aan het werk gezien toen NSJ nog 'gewoon' in die 'mooie stad achter de duinuh' was (eind '90), helaas was ik verhinderd op afgelopen 7 mei toen ze in Het Paard waren....had ze graag weer eens live gezien (een uitstekende Live-band nl.).

avatar van matthijs
Ja, Le Roi, live erg goed. Hun eerste album, die jouw avatar is, is samen met nr 2 (Prince Blimey) mijn favoriet!

Red Snapper is al jaren een van m'n favorieten. Dit nieuwe album is minstens zo goed als de vorige albums. De blazer doet de band goed. Wat is het baswerk verbuffend krachtig. Je hoort meer acid jazz, maar de gevarieerde nummers die Red Snapper perfect weten neer te zetten kent maar weinig concurrentie. Hoop ze eens live te mogen zien.

avatar van matthijs
Na 7 jaar wordt een track (# 5) gebruikt voor een film: Spikey | El Camino: A Breaking Bad Movie OST .