Aimee Mann - Ultimate Collection (2000)

Label: Hip-O

1. That's Just What You Are (4:24)
  2. You Could Make a Killing (3:43)
  3. You're with Stupid Now (3:28)
  4. Wise Up (3:27)
  5. Driving with One Hand on the Wheel (2:44)
  6. Long Shot (3:09)
  7. Choice in the Matter (3:13)
  8. Voices Carry [Single Mix] (4:22)
  9. Take It Back (2:53)
  10. Say Anything (4:58)
  11. Jacob Marley's Chain (3:01)
  12. Amateur (4:53)
  13. All over Now (3:39)
  14. Baby Blue (3:51)
  15. Everything's Different Now (3:57)
  16. Sign of Love (3:50)
  17. The Other End (Of the Telescope) [Live] (4:17)
  18. Jimmy Hoffa Jokes (2:31)
  19. Stupid Thing (4:27)
  20. I Should've Known (4:53)
Misschien leuk voor mensen die nog niet bekend zijn met haar oudere werk en geen zin hebben om ze alle twee te kopen. Aangezien ik al haar solo-albums al wel heb zou ik deze niet zo gauw kopen, alleen als het echt een koopje is, want er staan wel een stuk of 5 nummers op die ik nog niet ken.
Als ik een Ultimate collection zou samenstellen zou ik dat toch wel anders doen.
Ben al wel benieuwd naar het nieuwe album.

avatar van Devol
Nou,

zo ultimate is deze collectie niet, er ontbreken heel wat prima nummers. Dit kan enkel interessant zijn wegens de nieuwe nummers. Koop nu maar gewoon de reguliere albums (behalve de kerstspecial, wat bezielde haar toch), die zijn dubbeldik de moeite waard.