Monkey3 - Beyond the Black Sky (2011)

Zwitserland
Label: Monkey Three

1. Camhell (6:19)
  2. One Zero Zero One (4:03)
  3. Black Maiden (8:51)
  4. Tuco the Ugly (2:13)
  5. K.I. (2:30)
  6. Motorcycle Broer (5:33)
  7. Gate 57 (3:48)
  8. Through the Desert (8:53)
avatar van Fza
Fza
Lekkere plaat weer, je kan horen dat de muziek iets verandert is zonder het typische Monkey3 geluid te verliezen. Voor mij nog steeds één van de beste instrumentale stonerrock formaties. Jammer genoeg kom ik er 2 dagen geleden achter dat er een nieuwe plaat uit was, ze zijn net in Nederland geweest.

avatar van trebremmit
Volgens mij is de inspiratie een beetje op bij Monkey3, haalt het nivo niet meer van de eerste twee platen. Saai en voorspelbaar.

avatar van freakey
trebremmit schreef:

Niet mee eens, voor mij klinkt deze weer net zo bevlogen als vorig werk, al blijft 39 Laps nog wel licht favoriet.....

avatar van Fza
Fza
Tsjah, ik het kan misschien net niet tippen aan het niveau van de eerste platen maar dat komt omdat het je nu al bekend bent met hun geluid. Maar wat voor 'n geluid is het! Zijn voor mij nog steeds maar weinig instrumentale bands die in de buurt van dit gezelschap komen. Er is een halfje af gegaan maar het blijft een machtige plaat.

Robbiev
Heerlijk, de inspriratie is hier zeker niet op....Spacing heaven..:-)