Felt - A Tribute to Christina Ricci (2002)

Label: Rhymesayers

1. Christina Intro (0:25)
  2. The Two (3:58)
  3. Anneurysm (4:59)
  4. Hot Bars (4:39)
  5. Suzanne Vega (3:43)
  6. Rick James (3:12)
  7. Corey's Interlude (0:47)
  8. Another Knight (4:20)
  9. All I Can Do (4:07)
  10. Ricci Outro (0:21)
avatar van Thunderball
Wat is dit voor album met een krankzinnige titel?????

Murs voor The End Of The Beginning, interessant.

avatar van Osiris Apis
Project van Murs, Slug en Grouch (producer). Eerbetoon aan de actrice Christina Ricci.
Dit album is naar aanleiding van de weddenschap wie als eerste sex met Christina zou hebben.

De productie van Grouch ligt mij niet erg goed. Maar Murs en Slug zijn top mc's.

avatar van waxs
Ik vond het wel een redelijk aangenaam album, Slug en Murs zijn twee uitstekende MC's, toch had ik het gevoel dat ze niet tot hun recht kwamen. Of dit te maken had met de producties kan ik niet helemaal zeggen, de combinatie tussen de twee trekt me uberhaupt niet echt.

Van de producties werd ik niet echt warm of koud, echt bijzonder vond ik het niet. Op een nummer als "Suzanne Vega" vond ik zelfs de productie totaal niet aansluiten bij de twee MC's, deze combinatie is helaas niet zo geslaagd als op papier, 3*

Social_Mask
In het begin dacht ik ook "wat een rare beats" maar na een tijdje vallen ze wel mee. Suzanne Vega vind ik zo een grappig nummer Ik vind het ook niet echt een geweldige combinatie, maar toch wel leuk. Voor Slug is weer geniaal. Heerlijke rapper, vind ik ook een stukken beter dan Murs. Hot Bars, Rick James, Another Knight en All I Can Do vind ik allemaal goede en leuke nummers. Negers echt slecht, maar soms wel wat redelijk. Ik geef hier toch 3,5*, voornamelijk door Slug

Social_Mask

Hahha sukkel

avatar van MJ_DA_MAN
Haha .

avatar van the_UC
Dit is een album waar je in eerste instantie gewoon flink aan moet wennen, maar na een tijdje begint het album steeds beter te worden. Slug en Murs zijn beide geweldige mc's en samen brengen ze het er ook goed vanaf. Een album met de nodige humor en de nodige emotie.

avatar van JuRR
All I Can Do is een relaxed nummertje gesampled van "you're lost little girl" van the doors...Zonder dat veel mensen het weten worden zijn " the doors" best wel vaak gebruik als sample voor rapnummers

Rene1979
Heb dit cdtje in huis en moet zeggen dat ik het toch erg fijn vind. De beats van Grouch zijn niet top maar Slug en Murs darin tegen wel

RedLightCityBoy
Ik vind het echt zonde maar ik kan Slug echt niet waarderen. Op dit album komt dat nog eens goed naar boven. Hij verheft zijn stem te vaak en de manier van rappen en refreintjes in zingen/rappen vind ik uitermate matig. Gelukkig is Murs dan nog de andere helft van Felt waardoor deze EP toch iets interessanter wordt. The Grouch produceert aardig, maar ik ben toch zeker beter van de beste man gewend. niet dat het slecht is, maar er staat geen echt banger op. Hot Bars en Another Knight zijn daarintegen wel van een hoog niveau. Dat zijn dan ook mijn favorieten op deze EP.

avatar van L_T_B
Wat taalcorrectie berichtjes verwijderd.

Rene1979
RedLightCityBoy schreef:

Hmm jammer dat je er zo over denkt.. Slug begint nu toch wel een beetje mijn favo MC te worden. Samen met Ali

avatar van thomzi50
Vind dit gewoon een fijn album, eigenlijk; niet heel speciaal misschien, maar de wisselwerking tussen de twee is bijzonder goed, de beats zijn prettig afwisselend, en bovendien staan er ook enkele sterke hoogtepunten op, zoals Anneurysm (met een briljante verse van Slug). 3,5*

avatar van Slowgaze
Ontdek nu pas Felt, via het nummer 'Suzanne Vega', maar dat is me toch een geweldig eerbetoon.